Pomeranč nezralý plod 50g Království bylinek

Kód: 33707
Novinka Tip
72 Kč 144 Kč / 100 g
Skladem (>5 ks)

Pomeranč nezralý plod (Citrus x sinensis)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nezralý plod pomeranče, latinsky známý jako Citrus x sinensis, má dlouhou historii v tradičním používání a je využíván pro různé účely. Obsahuje různé látky, které mu dávají charakteristickou vůni a chuť.

Historie použití: Nezralý plod pomeranče byl tradičně používán v různých kulturách pro své možné přínosy. Byl využíván pro svou vůni a chuť, a také kvůli svým potenciálním pozitivním vlastnostem.

Účinné látky: Nezralý plod pomeranče obsahuje různé sloučeniny, včetně éterických olejů a fytonutrientů, které mu dávají jeho charakteristickou vůni a chuť.

Souvisí s: Nezralý plod pomeranče může být spojen s různými aspekty trávení a pohody.

Návod na přípravu:

Nálev (plod): 2 čajové lžičky nezralých plodů pomeranče přelijte 1/4l vařící vody, nechejte v zakryté nádobě 10 min. odstát a sceďte.

Odvar (plod): 1-2 lžičky plodů vsypte do 1/4l studené vody, přiveďte do varu, 1 min. povařte, nechte v zakryté nádobě 15 min. odstát a sceďte. Připravujte vždy čerstvé 2-3x denně.

Upozornění: Pro více informací a historii použití v tradiční přírodní medicíně Vás musíme odkázat na herbáře nebo na externí zdroje na Internetu nebo v literatuře. Podle současně platného nařízení Evropské komise č. 1924/2006 není možné u produktů uvádět žádná nepovolená zdravotní nebo výživová tvrzení, která nebyla schválena Evropskou komisí nebo Evropským úřadem pro bezpečnost potravin. Zdravotním tvrzením se rozumí tvrzení, ze kterého se naznačuje nebo ze kterého vyplývá, že se jedná o léčebné účinky na lidský organismus. Tento produkt je uvedený na trh v ČR jako rostlinný výtažek a surovina pro další zpracování. Nemá schválené diagnostické ani léčivé účinky a nejedná se o lék. Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovejte v chladu, suchu a temnu. Minimální trvanlivost je vyznačena na obalu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: